Foråret er kommet!

Hos TIBI Concierge elsker vi at høre om vores gœsters forventninger til Costa del Sol og deres oplevelser. Vi har spurgt Sofie på 20 år, om hendes forventninger til hendes ophold.

Vi håber du vil lœse med, måske du kan få nogle gode ideer til, hvordan du skal bruge din tid.

xx TIBI.

Der er forår i luften i den sydlige havneby i Spanien, Malaga. Termometeret viser 22 grader. Solen skinner fra en skyfri himmel. Jeg havde ikke turde håbe på et så pragtfuldt vejr allerede i april måned, men jeg klager bestemt ikke. Hjemme i Danmark hvor jeg netop er rejst fra, er der næsten lige faldet sne, så jeg priser mig lykkelig for, at jeg befinder mig i dette ferieparadis, omringet af imødekommende spaniere. Jeg skal i de næste mange uger, på opdagelse i den spanske kultur og dens mange seværdigheder. Forventninger er der massere af, men jeg er næsten sikker på, at solkysten ikke vil skuffe mig, tværtimod.

Spanien har meget at byde, men specielt to byer, har vækket interesse i mig. Mine forventninger er nemlig specielt høje til havnebyerne Marbella og Puerto Banus. Havnebyerne har med årene opbygget et luksuriøst image, som tiltrækker turister fra hele verden. Langs byernes havnefront, kan man gå en tur samtidig med, at man nyder synet af de mange yachts, som ligger til i havnen. Hvis pengepungen er fyldt, er der ligeledes rig mulighed for at tage et kig i de mange eksklusive butikker. Shopping eller ej, så tror jeg bestemt at de to havnebyer er et besøg værd.

Udover eksklusive yachts, modebutikker og havnepromenader har jeg ligeledes høje forventninger til den spanske natur. Jeg har, som så mange andre, tidligere været på sommerferie i Spanien. Specielt husker jeg derfra de mange bjerge, skønne strande og smukke appelsintræer, som flere steder var plantet langs vejkanten.

Heldigvis har min hukommelse ikke slået fejl, for her er præcist så smukt, som jeg husker det. Hvor jeg bor, er der en tagterrasse, og derfra kan man se udover hele kysten, hvilket er et helt fortryllende syn.

Spanien har ligesom andre lande deres helt egne specialiteter. Landet er blandt andet kendt for tapas, gazpacho, paella og meget meget mere. Jeg glæder mig til at gå på opdagelse i det spanske køkken, samt besøge en masse hyggelige og lokale restauranter, og se hvad de har at byde på.

Indtil videre har man rejse til solkysten kun medført positive oplevelser, så jeg er sikker på, at de kommende uger nok skal blive gode og begivenhedsrige.

Sofie

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.